Jogi nyilatkozat

 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.
 • : Function ereg() is deprecated in /includes/file.inc on line 649.

Az oldal használatáról

A DeepAir (továbbiakban Tulajdonos) honlapjának használata során felmerülnek bizonyos feltételek, melyeket azzal, hogy Ön az oldalunkat látogatja, tudomásul vesz és elfogadja. Az általunk üzemeltetett lap kizárólagos tulajdonunkat képezi és a szerzői jogról szóló 1999. LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Ide értendő a weboldalon fellelhető összes adatbázis és azok tartalma (szövegek, tanulmányok, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára). A www.deepair.hu oldalainak tartalma, leírásai, képei teljes egészében vagy részben a Tulajdonos előzetes, írásbeli hozzájárulásával vehetőek át, illetve illeszthetőek be oldalakra, azzal a feltétellel, ha azokon a lapunk (www.deepair.hu) adatforrásként feltüntetésre kerül.

Az üzemeltetők mindennemű változtatás – ide értve az esetleges szüneteltetés és akár a megszüntetés – jogát fenntartják.

Felhasználói információk

Az 1992. évi LXIII. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezései szerint a látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az üzemeltetők bizalmasan, a hivatkozott törvényben foglaltak maradéktalan figyelembevételével kezelik, harmadik félnek azokat – a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve – hozzájárulásuk nélkül nem adják tovább.

Információk gyűjtése az egyes oldalak látogatottságáról automatikusan történik, ezek egyes egyéneket nem azonosítható módon, statisztikai célokat szolgálva kerülnek feldolgozásra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

A fent hivatkozott törvény értelmében:

 • személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható;
 • adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése. Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;
 • adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől.
 • adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik;
 • nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik.

Kommunikáció a felhasználóval

Ha egy felhasználó általános információkéréssel fordul az DeepAir-hez, meg kell adnia személyes adatait (pl. elérhetőségét). A DeepAir a személyes adatok segítségével válaszol a kérdésekre, és ezt használja fel a további levelezésben is. Az információt válaszkezelési statisztika stb. készítésére is felhasználjuk. A statisztika összesítve készül, és nem őrzünk meg neveket vagy egyéb személyes adatokat. Az összegyűjtött személyes adatokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Oldalunkon időről időre információt kérhetünk a felhasználóktól felmérések és regisztrációs ívek útján. E felmérésekben vagy regisztrációs ívekben a részvétel teljes mértékben önkéntes, azaz a felhasználó eldöntheti, hogy eljuttatja-e hozzánk a kért információt. A kért információ lehet például elérhetőségi adat (név és cím), vagy demográfiai adat (nem, kor, végzettség). A felméréseknél gyűjtött információt az oldal használatának és a felhasználók elégedettségének figyelésére és javítására használjuk fel. A regisztrációs ívek esetében az elérhetőségi adatokat a résztvevők regisztrálására, adatbázisunk frissítésére használjuk.

Hiperhivatkozások

A www.deepair.hu számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaz, amelyek más weboldalakra vezetnek. Ezek tartalmáért és üzemeltetőik adat- és információvédelmi gyakorlatáért sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget vállalni nem tudunk.

A jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt, illetve a honlapunkon közölt feltételekre, információkra (beleértve a szolgáltatásokat is) a magyar jog megfelelő rendelkezései az irányadóak.

Kezdőlap | Rólunk | Jogi Nyilatkozat | Kapcsolat | Oldaltérkép | RSS
Minden jog fenntartva 2009 © - DeepAir